Eerste Hulp Bij Onduidelijkheden 2018-03-16T20:06:22+00:00

EHBO – Eerste Hulp Bij Onduidelijkheden

Wij geloven in het gezonde verstand van de mens. Maar mocht je toch een moeilijk moment hebben en even niet meer weten waar je met je enthousiasme heen moet dan geven wij je graag een paar tips om hier goed mee om te gaan!

  • Beter een goede buur dan een verre vriend; de Parkparade wil graag die goede buur blijven. Verspreidt je enthousiasme over de Parkparade WEL op sociale media maar schreeuw het NIET uit bij het verlaten van het veld.
  • Heb je naaste levensgenieter lief! Iedereen komt op de Parkparade voor een feestje. Ga je even niet zo lekker? Knuffel een boom, zoek comfort food, haal een lekker glaasje (fris)drank of dans je overtollige energie eruit. Andere oplossingen zijn soms minder gezellig. NIET lief = NIET doen.
  • Alles voor de inwendige mens is te krijgen op de Parkparade! Neem je goede zin mee en geniet van alles wat er te verkrijgen is. Is het niet te vinden dan is het waarschijnlijk bewust en vinden we dat geen toegevoegde waarde aan de feestvreugde.
  • Hoe minder regels, des te meer verantwoordelijkheid voor de verstandige mens. Maar sommige regels bestaan (opiumwet, legitimatie en wapens en munitie wet) dus daar houden wij ons ook aan.
  • Zweven doen we in de zweefmolen, niet met chemische (verboden) middelen.
  • De organisatie heeft het recht om discussie af te ronden met een bindende Wellus of Nietus. Voor alles is een tijd en plaats maar soms is die niet op de Parkparade..
  • Wij geloven iedereen op zijn/haar blauwe ogen, daarom hebben we een security bedrijf gevraagd om iets minder goed gelovig te zijn. Bij twijfel hebben zij het recht om je even lekker vast te pakken; wij noemen het een stevige knuffel, zij noemen het visiteren. Maar dat recht hebben ze dus.
  • Wij leggen natuurlijk zo veel mogelijk vast om zo lang mogelijk na te kunnen genieten . Bij het betreden van De Parkparade ga je hiermee akkoord en kan aan deze beeld en/of geluidsopnames geen rechten worden ontleend. Wees niet bang; we rekenen onszelf ook tot de verstandige mens en iets te bijzondere houdingen/ gezichten en acties gaan we echt niet publiceren.
  • Het hele weekend ga je lekker (gezond en ongezond) eten, je drinkt wat en je hangt wat. Dus om in shape te blijven is onze 1ste gratis tip om met de fiets te komen. Wij zorgen voor fietsenstallingen #fitgirl. Wil je lekker in je relax stemming blijven? Gratis tip 2: Kom met het OV! Het treinstation is vrijwel om de hoek. Parkeergelegenheid voor de auto is wel schaars dus gratis tip 3; laat die lekker thuis!
  • Loop je vast? Dans!